Loading... Please wait...

Perfume.fi tuoksumaailma

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille ostokokemus, joka perustuu ennen kaikkea asiakkaan näkökulmaan - jossa vuorovaikutusta pidetään kaikkein tärkeimpänä. Sinulla on aina mahdollisuus ottaa meihin sähköpostitse yhteyttä - vastamme sinulle aina nopeasti. Toivomme, että jokainen ostoksesi olisi turvallinen ja huoleton. Olemme ollut tuoksumaailmassa jo yli 3-vuottaa.

Cloudscale Oy

 

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Sinun ei tarvitse kiirehtiä päätöstä, sopiiko tuote sinulle vai ei. Sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote. Teemme kaikkemme, että tuntisit olosi mukavaksi, turvalliseksi ja varmaksi.

AINA HYVÄT HINNAT

Tuotteidemme hinnat muodostuvat pääosin kilpailijoidemme hinnoista, joita seuraamme vähintään kerran päivässä. Voit siis olla varma, että saat aina erittäin hyvän hinnan! Toimisto ja päävarasto sijaitse Tallinnan lähella Jüri Teknoparkissa.  

100% ALKUPERÄISTUOTTEET

Takaamme, että kaikki myymämme tuotteet ovat 100 % alkuperäisiä ja aitoja ja peräisin toimittajilta, joita käyttävät myös liikkeet ostoskaduilla. Sinulla on 30 päivää aikaa varmistua tästä.

TUOTTEET NOPEASTI

Päävarastotuote saapuu sinulle nopeasti 2-3 päivässä. Posteihin tai SmartPOST-pakettiautomaatteihin Suomessa lähetetyt pakettisi ovat perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen, jos olet tehnyt tilauksesi arkena ennen klo 17:00. Keskusvarastossa olevat tuotteet saapuvat tilaajalle keskimäärin 5-8 työpäivän kuluessa.